FIRDIEYRA

NEW ARRIVALS

AMMARA INSTANT Type : Single Loop Instant Shawl  Material : MossCrepe Measurement : 2m x 7..
RM39.00
AMMARA INSTANT Type : Single Loop Instant Shawl  Material : MossCrepe Measurement : 2m x 7..
RM39.00
AMMARA INSTANT Type : Single Loop Instant Shawl  Material : MossCrepe Measurement : 2m x 7..
RM39.00
AMMARA INSTANT Type : Single Loop Instant Shawl  Material : MossCrepe Measurement : 2m x 7..
RM39.00
AMMARA INSTANT Type : Single Loop Instant Shawl  Material : MossCrepe Measurement : 2m x 7..
RM39.00
AISYAH INSTANT Type : Single Loop Instant Shawl  Material : Bubble Chiffon Measurement : 2..
RM39.00
AISYAH INSTANT Type : Single Loop Instant Shawl  Material : Bubble Chiffon Measurement : 2..
RM39.00
AISYAH INSTANT Type : Single Loop Instant Shawl  Material : Bubble Chiffon Measurement : 2..
RM39.00
AISYAH INSTANT Type : Single Loop Instant Shawl  Material : Bubble Chiffon Measurement : 2..
RM39.00
AISYAH INSTANT Type : Single Loop Instant Shawl  Material : Bubble Chiffon Measurement : 2..
RM39.00
AISYAH INSTANT Type : Single Loop Instant Shawl  Material : Bubble Chiffon Measurement : 2..
RM39.00
What Our Customers Say :
" Selesa sangat tudung Aisyah instant. Sarung pun senang je. Nak labuhkan lagi pun boleh. Kiranya saya BERPUAS HATI masa dapat tudung. Alhamdulillah ❤ "
"Kain cantik & senang nak pakai. Suka sangat2.. nak repeat order lagi ! kalau ikutkan hati, nak je pilih banyak design"
" Suka sangat ngan Natalia instant ni! Memang nak beli lagi nanti.. Kain BEST, tak payah beria nak iron! DESIGN pun cantikkk sgt.. Nak repeat order sis!"
"Walaupun sy saiz besar, tudung Firdieyra yg saya beli ni mmg elok jer labuhnya ! Suka sangat size muka pun terletak cantik "
"Assalammualaikum semua, harini tudung yg sy order dah sampai! First time sy beli sebagai DS! hehe mmg puas hati .. kain cantik , corak lawa sgt! Sy beli utk & mak.. ❤❤ mak susah nak puji setiap kali sy beli shawl , tapi kali ni mak sy sendiri puji kata cantik & lawa.. so esok mak sy excited nak pakai pegi sekolah as teacher "
" Cantiknya Tudung Natalia instant! tengok gambar mmg cantik . tgk depan2 , YAALLAH .. lagi cantik ! Mcm nak repeat lagi je ni.. sbb tengok banyak pulak corak baru yg cantik2 belaka.. Tak menyesal sy beli tudung dari Firdieyra ni. Bertambah2 koleksi tudung sy"
"Alhamdulillah❤ tudung Natalia instant senang sgt bentuk . time ni tudung baru keluar dari plastik terus pakai ! Tukar dalam bas jer sbb otw balik kampung! Seronok sgt pakai , selesa , tak panas & tak yah iron "
"❤ LOVE sgt pakai Amanda ! Helokk! On point ! Ceritanya ternampak bawal Firdieyra yg coraknya cantik2 giloss.. tulaa asbab join Firdieyra sebelum tu hehehe dah Stalk jugak shawl cantik2 & ada pilihan nak lilit or instant jerr .. So yakin dengan pilihan2 tudung Firdieyra mesti ramai perminat ❤ Semoga semua ada rezeki kat sini & tak putus asa utk berjuang "
" Sbb nak labuh sy pilih Firdieyra, brand lain kalau yg instant x banyak la labuh, shawl Firdieyra semua best , labuh2.. senang nak pakai jugak "
"Tudung Ammara instant ni memang best sebab TAK PERLU IRON! Lagi-lagi untuk mak mak yang ada baby. SARUNG TERUS SIAP"
" Yang beli hari tu dah sampai 3 helai , Alhamdulillah... Memang nak order corak yg lain sbb saya selalu pakai tudung bidang 60, XL .. yang ni elok labuh jugak boleh adjust. Nak pakai senang sarung je .. kalau tak ,susah nak lilit semua dgn anak kecik lagi , lepas tu tak perlu iron "
#{message}
#{time_ago}