FIRDIEYRA

NEW ARRIVALS

Type : Long Shawl Material : High Quality Printed Chiffon Measurement : 2m x 7..
RM45.00
Type : Long Shawl Material : Printed Chiffon Measurement : 2m x 70 cm Remark ..
RM39.00
Type : Long Shawl Material : Printed Chiffon Measurement : 2m x 70 cm Remark ..
RM39.00
Type : Long Shawl Material : Printed Chiffon Measurement : 2m x 70 cm Remark ..
RM39.00
Type : Instant Scarf Double Loop Effect : Trending Flare & Loose  Material..
RM39.00
Type : Instant Scarf Double Loop Effect : Trending Flare & Loose  Material..
RM39.00
What Our Customers Say :
" Sejak pakai tudung Firdieyra ni akak xnak pakai dah yg lain, mmg puas hati! 12 helai da akak ada. akak nak repeat order lagi boleh?"
" Assalammualaikum.. tudung dah sampai, servis memang terbaik! Sis memang puas hati sgt dengan kain yang lembut & senang nak bentuk"
"Tudung Cantik & paling best , lilitan size yg sgt2 sesuai dgn muka saya. Labuh tudung pun labuh, best! Selesa & tak gosok pun okay .. Thank you sebab supply tudung 2 muka yg superb! "
"TQ so much! sangat-sangat cantik tudung ni, saya sangat berpuas hati dgn kain yg lembut & sangat berkualiti ! Untuk diluar sana yg belum cuba tudung ni mesti cuba tau, insyaAllah berpuas hati"
" Pasti akan beli lagi, selalu beli online tudung2 ni sakit hati bila da terima... tapi produk u tak mengecewakan. Thank you Firdieyra "
" Alhamdulillah , tq dear.. cantik warna kain menyerlah, selesa & labuh.. tudung Firdieyra tak pernah tak suka , 7 helai dah beli .. InsyaAllah ada rezeki nak beli lagi! Nampak banyak lagi yang cantik2 tu ❤ "
"Saya mmg love sangat shawl dari Firdieyra mmg sgt puas hati pakai, Labuh dan cantik. saya bagi 5 bintang! Penghantaran pun cepat.. sangat2 puas hati "
" Sy seorang yg cerewet dlm memilih jenis kain yg akan dipakai. Disebabkan susah nak cari printed chiffon dekat kedai or butik, so one day tu sy ternampak tudung Firdieyra kat FB & IG. Sy dapati ada beberapa design Firdieyra yang mencuit citarasa sy & sy terus hadir ke butik di Sentul utk melihat & merasa jenis kain & coraknya sendiri. Ternyata kualiti Firdieyra setanding dengan shawl jenama yg terkenal & mempunyai kelas tersendiri. Sy berminat utk kumpul setiap koleksi yg Firdieyra keluarkan"
" Cantik! Tak sangka sampai awal.. sbb baru semalam buat payment.. Dapat juga i bergaya pergi bercuti weekend ni.. Ironless! Totally i like shawl ni, next time i repeat order lagi "
"Ya Allah shawl lawa sangat sis, terima kasih ye sudi layan akk dengan baik sangat. akk pernah jumpa staff sehebat Firdieyra, terbaikk!! "
"Sis material mcm ni la sy nak cari sebenarnya! Kain dia.. kalau pakai jenis senang bentuk.. I LOVE IT..!! ❤ Ohh my.. Alhamdulillah jumpa akhirnya! Corak cantik pulak tu.. tak tau dah nak cakap apa.. happy gilerrr! Thanks FIRDIEYRA.. sgt memahami. Before ni pakai xx & yy.. shawl tp mereka tak keluarkan banyak design for shawl.. kecewa sikit.. Now da jumpa Firdieyra.. Alhamdulillah "
#{message}
#{time_ago}